060407 Busan på besök

I går kom Roland och Busan på besök men huuuu vad rädd jag blev när jag såg Busan. Jag har ju inte hunnit träffa några andra hundar än de som tillhör vår flock ännu och så kom det en ny konstig varelse med annan färg. Jag hoppade upp i Rolands famn för säkerhets skull. Busan hittade mitt tuggben så hon var inte alls intresserad av mej och efter en stund så  tyckte jag att det var lite tråkigt.

Till slut stal jag benet av henne och kröp in i min koja med det (matte passade på att gömma det sedan). Jag började också att skälla på henne och inbjöd henne till lek och det kunde hon ju inte motstå så vi rallade runt och hade jättekul en hel timme.

Busan hittade vår vattenkopp och hon påminde mej om hur kul det var att plaska med tassarna i den. Matte blev inte så glad så hon tog bort den och torkade upp på golvet. Då hittade vi den andra vattenkoppen som stod i hundrummet och så gjorde vi samma sak där. Då kunde matte inte låta bli att skratta lite åt oss. Vi blev båda alldeles blöta och golvet var härligt halt och vi kunde åkta kana på det.

Busan på besök

När Busan åkt hem samlade husse och matte flocken och vi åkte bil en sväng. Husse och de andra hundarna gick en långpromenad medan matte och jag plockade lite påskris. När vi plockat färdigt hade dom inte kommit tillbaka så matte funderade en stund på vad vi skulle hitta på under tiden. Vi hade dummisar i bilen så hon tänkte att vi kollar väl lite hur det går att apportera ute, vi har provat lite inne och det har gått jättebra. Jag har bara provat minidummy förut men nu fick jag prova en valpdummy. Den var jättestor och vid första försöket så fick jag bara med den en meter men jag sprang till matte. Matte tycket jag var jätteduktig och så försökte vi två gånger till. Då gick det mycket bättre (men jag bar den i handtaget) och klättrade upp i mattes famn med den och matte blev jättenöjd!

I dag ska vi åka in till Östersund och miljöträna lite. Det ska bli skoj och jag berättar om hur det gick i morgon. Nu måste jag vila mej lite och ladda batterierna till det äventyret.

Matte säger också att jag ska tacka Mixo, Vira och Amber för alla roliga tips jag fått i kommentarerna. Jag ser fram mot att bli stor så jag testa deras förslag. 

Vi hörs i morgon/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + tio =