060413 Glad Påsk!

                                      kyckling

Glad Påsk på er alla!


De senaste dagarna har varit lugna och inget speciellt har hänt. Jag har fått åka bil en hel del och även miljötränat, t ex fick jag följa med och besiktiga bilen (det gick bra med bilen också).

Matte och jag tränar lite på att gå i koppel och att sitta, stanna kvar. Det mesta går bra och matte är nöjd. Nu sover jag också hela natten men de senaste två nätterna har jag lurat matte genom att vakna och hoppat upp i sängen. Klockan 6, när de andra hundarna vaknar väcker jag henne genom att ge henne en puss. Matte säger att hon har blandade känslor. Det skulle vara bra om jag låg kvar i min koja men å andra sidan är det väldigt skönt att få sova tills det är morgon. Ja, ja, vi får väl se hur det blir.

Matte säger att det gått väldigt bra med att träna in rumsrenheten. Nu är det en hel vecka sedan det skedde någon olycka så jag är nog faktiskt jätteduktig!

Ha en riktigt skön och trevlig Påsk, det tänker i alla fall jag ha. /Garbo 

En reaktion på ”060413 Glad Påsk!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 4 =