060425 Tickan en populär läromästare?!

Matte trodde inte att det skulle bli något att skriva om i dag men jag sa ju att lite bus skulle jag nog kunna hitta på, i alla fall med hjälp av Tickan.

I går kväll gick matte till verksta’n och skulle fixa färdigt några dummisar som våran SSRK-avdelning beställt till vårprovet. Husse var inne med oss hundar och rätt som det var kom Catarina som skulle hämta dummisarna. Husse är ju lite långsam av sig så han hann inte upp ur fåtöljen och öppna dörren innan Catarina öppnat. Både jag och Tickan är ju mycket mer alerta och på hugget än husse så vi gick naturligtvis ut på bron för att hälsa henne välkommen.

När väl husse kom tyckte Tickan att nu ska vi ha kul och naturligtvis hängde jag på. Vi gjorde ett rejält race runt gården och husse försökte ropa på oss men när Tickan får "spel" hör hon ingenting och jag har inte lärt mej att husse är så intressant så jag tyckte att Tickan var roligare att följa. Just då kom matte och husse berättade vad som hänt och bad henne att ropa på mej och när matte kallar  kommer jag naturligtvis som ett skott.

Jag älskar min matte och hon säger att det är ömsesidigt. Hon blir alldeles varm i hjärtat när hon tänker på mej, säger hon. Hon förlät mej för mitt lilla bus förståss men säger att hon tycker inte att jag och Tickan ska busa ute för hon är mycket större och det är så lätt att jag gör illa mej. Ska försöka tänka på det men Tickan är ju så kul och hittar på så roliga saker så det blir nog svårt, men vi får nog hitta på något annat för dörren kommer att vara låst i fortsättningen säger matte.

Nu måste jag ta mej en liten "tupplur" och drömma om vilket bus jag ska hitta på nästa gång.

Tjingeling/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + elva =