060817 En kort rapport

Greta 5,5 mån Greta berättar:

Nu har jag fått en ny "porträttbild"  för jag börjar bli stor nu. Husse och matte har allt svårare att skilja Garbo och mej åt när vi är lite på avstånd. Det är inte så konstigt för jag har faktiskt vuxit i kapp Garbo. När vi sitter är hon aaaaningen högre och när vi står är jag aaaaningen högre.

Husse och matte vägde oss i går men det var lite svårt att vara stilla så det gick inte få någon exakt vikt men möjligen skiljer det ca ett halvt kilo till Garbos fördel. Hurra jag börjar bli stor!

Greta & Garbo augusti 06

Lika svårt som att väga oss var det att ta ett rättvisande kort men här står jag lite bakom så ni kan ju se själv att vi är ganska lika.

I dag var det var det premiär för att få bara två mål mat om dagen. Matte blötte inte upp maten heller utan slog bara på vatten när hon serverade…… och tänkt, idag blev jag mätt i magen och har inte tiggt mat ännu. I normala fall brukar jag börja ungefär halv 11 på förmiddagen (förr fick vi mat kl 12) och nu är klockan snart 1. Jag tror matte tycker det är lika skönt som jag.

Nej nu ska Garbo och jag sova en stund för vi har nyss kommit in från en skogspromenad så vi är ganska trötta. Kul men vått, det har ju regnat i flera dagar nu.Mae höres/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =