060823 Nyttigheter

Greta & Garbo 06 Greta & Garbo berättar

I går var snälle Arne hundvakt åt oss och Tickan när husse och matte var på Harg. Kråka skulle gå praktiskt jaktprov men vi fick inte följa med och tur var det! De åkte redan halv fem på morgonen så vi fick också mat väldigt tidigt som tur var. Arne kom hit innan de åkte och vi fick följa med honom ut och gå i skogen flera gånger under dagen. Jättekul.

Det blev sent innan husse och matte var tillbaka, klockan var nog strax efter två på natten när de kom men vi hade det så bra så. De kan nog få åka flera gånger om Arne är här med oss, så det så.

För övrigt håller vi numera på med nyttigheter. Det sägs att nypon och bär innehåller c-vitaminer och vi laddar för fullt inför vintern. Som tur är har vi en stor nyponbuske på gården för Kråka tycker också om att äta dem.


Nyponplockare

Runt tomten finns det en stenmur och på flera ställen finns stora hallonbuskar och dom hjälper vi också till med att plocka. Maud och Lars har plockat alla svartvinbären så de är slut men det finns lite röda kvar men de är inte riktigt lika goda. Ha de'/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + sexton =