061231 Tänk vad enkelt det är att göra matte glad!

Garbo december 06 Garbo berättar:

Jag tänkte att matte skulle få ett riktigt gott slut på 2006 så jag bestämde mej för att göra henne riktigt glad idag. När hon och jag skulle gå och mata fåglarna så fick jag springa och pinka medan matte fixade det vi skulle ha med oss. När jag pinkat klart stod jag och tittade nedåt vägen och plötsligt fick jag syn på något riktigt, riktigt intressant. Jag voffade till och drog iväg men matte skrek nej och busvisslade (hon hade inte med sig pipan) och vad tror ni händer? Jag kom tillbaka som ett skott så klart! Matte såg ju sedan att det var grannens hund som lekte tafatt med sina dagmatte/daghusse och jag hade ju förstås väldigt gärna velat vara med jag också men det var faktiskt värt att avstå när jag såg vad glad matte blev.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

En reaktion på ”061231 Tänk vad enkelt det är att göra matte glad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 9 =