060708 Onåd!?

Greta & Garbo 06 Greta & Garbo berättar

Just nu är vi inne i spök- och busåldern. Det innebär att vi gärna skäller på olika saker, t ex när jag, Greta följde husse på jobbet och vi rastade vid Herrevadsströmmen. Där ute fanns det flera olika stenar som jag tyckte såg konstiga ut och måste varna husse för dem eller som när jag, Garbo fick syn på hundburen som husse plockat ur bilen. Den såg konstig ut när den stod ute på gården och jag var ju tvungen att undesöka den innan jag förstod att det var vår gamla vanliga bur.

När det gäller buset är vi båda i onåd just nu. Jag, Garbo tog mattes kudde ur sängen och tuggade på den. Det blev förstås hål på örngottet och vad matte sa när hon såg det vill jag inte upprepa. Vad matte sa när jag, Greta ville hjälpa till att rensa rabatterna vill inte jag heller tala om. Det har dessutom skett några gånger nu och hon uppskattar det inte. Konstigt! Ni kan ju se själva hur fint det blev:

Onåd

För övrigt försöker vi hjälpa till nu när husse och matte målar huset men de uppskattar inte det heller alla gånger. Konstigt för två andra, tvåbenta, hjälper ju till och det är de båda två mycket nöjda med.

Målning Hjälp2

Hjälp1

Nåväl, vi får väl fösöka hitta på något som kan blidka dem idag. Det är i alla falla mycket spännande som händer och vi vill ju naturligtvis hänga med. Tjingeling/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =