060603 Trevliga besök

Garbo2 Garbo berättar:

I går kom mattes bror och hans sambo på ett snabbt besök. Det var mycket trevligt för de hade med sig Abbe, en liten goldenhane, som var en vecka yngre än Greta. Han var ganska tuff i början men Greta var nyfiken och ville leka och hon kan ju också vara mycket bestämd, hon är ju van att leka med mej.

Jag tyckte det var spännande men visste inte riktigt om det var något jag ville leka med så jag frågade matte flera gånger. Efter en stund så insåg jag att det skulle nog vara kul att få busa av sig lite så jag inbjöd honom till lek och så småningom fick jag honom att jaga mej lite. Greta hängde också på men när Atte öppnade dörren och kom ut han också …… ja,då tyckte Abbe att det var bäst att krypa under bilen.

Abbe 2  Abbe 1

När vi busat färdigt och Abbe skulle åka hem tycket matte att vi var ena lortgrisar. Både Greta och jag hade också krupit in under bilen och det hade regnat så gruset och gräset var också vått och när vi hade rullat runt i vild lek så var vi förstås allt annat än rena….. men kul var det. Vi väntar redan på att Abbe kommer på besök igen men då kanske han har med sig en kompis. De hade varit och tittat på en stövarvalp som var 4 veckor och som ska bo hos dem om en månad. /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tio =