060619 Åter en lång helg

Garbo2 Garbo berättar:

Matte och husse har åter igen haft kurs så det har inte blivit värst mycket tid över till oss. Det har med andra ord varit en låååååång helg. Höjdpunkten var väl på lördag när det var lunch. Då fick jag och Greta ut och simma lite tillsammans med en hund som heter Vira. Henne har vi träffat förut och hon är alltid snäll mot oss.

I fredags fick vi i alla fall lite tid med husse och matte, både Greta och jag. Vi åkte upp till Bodtjärn och skulle få jobba lite i vatten, det var ju så varmt. Jag har ju lärt mej nu att gå i även där det är en kant och att gå i fast vi står en bit från kanten och jag är nog rätt duktig för matte brukar vara nöjd. Men…. tro inte att matte slutar att krångla till det för det. Jag har alltid fått haft valpdummisar som jag hämtat i vattnet men nu skulle det naturligtvis vara en lite större dummy. Jag brukar hämta såna på land men har aldrig tidigare gjort det i vatten. Jag hoppade i, simmade fram till dummy’n gapade men vips så var den bara borta…… Jag fick syn på den under vattnet och självklart dök jag för att ta den. Matte blev jättesnopen när jag försvann helt och hållet men som ni vet är jag en envis liten dam och naturligtvis hade jag med mej dummisen när jag väl dök upp igen. Jag tror att matte var lite lättad när hon såg mej. För första gången så lade jag faktiskt ner dummy och skakade mej innan matte fick den. Hon får faktiskt skylla sig själv när hon krånglar till det, men jag tror att hon förstod, för det är ju inte lätt att ha vatten i öronen. Jag fick hämta den en gång till sedan och det jag lärde mej av första omgången var att jag skulle gapa ordentligt när jag tog den,så den här gången gick det bra med allt. Matte sa att hon var riktigt stolt över mej.

Greta fick också apportera från vatten (men med valdummy) och det gick ju bras om vanligt .Vi hörs./Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + två =