060620 Greta funderar

Greta2 Greta berättar:

Just nu har jag ganska mycket att fundera över. Jag är jämt hungrig och matte är så snål på maten. Jag har också börjat tappa tänderna. Det är inge roligt alls. Garbo är ju större än mej och mitt enda försvar är mina tänder. Husse och matte tycker det är bra för då får kanske Garbos kinder lite tid på sig att läka, säger dom. Nja, jag vet inte jag. Det är ju så kul när jag får henne att skrika i högan sky och sedan är det ju inte så snyggt heller, se själva:

Gretas tänder

Matte säger att de kommer snart nya men då är de inte lika vassa. Man måste kanske nypa i lite hårdare då? Ska fundera på det där…./ Greta

Garbo2 Garbo berättar:

Är det konstigt att jag stoppar huvudet i sandlådan? Ni hör ju hur Greta är. Matte blir ju inte så glad förstås men vad ska man göra. Jag har plockat bort alla leksaker som husses och mattes barnbarn har haft där. Ja självklart har jag kommit till matte med dem, men nu är det så gott som tomt där och då måste man ju hitta på något annat. Greta kan i alla fall inte bita mej när jag har huvudet i sanden. Hoppas hon får nya tänder snart, det gör ju så ont. /Garbo

 Garbo sandlåda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + fyra =