060511 Samarbete

Idag ville matte att vi skulle skriva någonting tillsammans och vi tycker om att samarbeta och hitta på bus. Först vill vi visa hur vi ser ut just nu så här kommer en bild på oss tillsammans.

              Greta Garbo 060511

                                             Så här ser vi ut i närbild:

              Greta 060511
                                                  Greta 10 veckor i morgon

              Garbo 060511
                                               Garbo 16 veckor i morgon

En av våra favoritsysselsättningar är att hjälpa till så mycket som möjligt. När husse eller matte håller på med något så ska vi vara med så klart. Just nu är det lövkrattning som gäller och det är skitkul. Konstigt nog så tycker inte husse att det är så kul när vi hittar bit- och lekvänliga kvistar i lövhögen (som prasslar så härligt när vi springer runt i den). Det blir så’n oreda säger han. Allra roligast är det att tjyva kvistar när husse har fått upp dem i skottkärran men det är ännu värre säger husse. Räfsan är också kul att jaga och skälla på. Ibland får någon av oss ett bra grepp om den så vi kan ha dragkamp men det tycker inte husse heller om. Människor är ena konstiga varelser ibland och dom måste ju sakna humor…..

Kratta löv 2   Kratta löv

Nej nu måste vi sluta för vi ska få följa husse på jobbet så matte får städa huset i fred, som om vi inte skulle kunna hjälpa till där också. Det är ju lika roligt att jaga dammsugaren och skurmoppen som att jaga krattan men det var ju det här med att ha humor och leklust. Tjingeling/Greta Garbo 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =