060517 Mallig? Vem? Jag?

Greta Greta berättar:

Har man rätt att vara mallig eller? Igår följde jag och Garbo matte ut i skogen på en liten promenad. Vi gick inte så mycket på stigar utan mera i terrängen. Trots att jag har så korta ben är jag en baddare på att ta mej fram säger matte. Garbo och jag far fram som riktiga jehun säger hon och ni kan ju själva se hur lätt det är med alla tuvor och allt ris som finns ivägen:

Skogen

Fast… egentligen var det inte det som jag är mallig över. Igår fick jag följa med husse och jag gjorde min första apportering med dummy utomhus. Vi fick göra tre försök för husse kastar så långt och det är så svårt att se när det är ris och tuvuor i vägen men tredje gången hittade jag den och jag bar den med stolt huvud och lämnade den i husses hand. Vem av oss som var malligast vet jag inte men det var ju i alla fall jag som fick allt beröm./Greta

64127-1 Garbo berättar:

Nu är det ju inte bara Greta och husse som är malliga. Jag och matte är minsann också väldigt stolta. Jag fick nämligen göra mitt första fältsök i går. Det var ju inte så stort förstås och jag fick sitta och titta på när husse lade ut det, men ändå. Det fanns sju dummisar ute och jag hämtade fyra galant, sedan måste vi sluta sa matte men jag har gärna hämtat flera om jag fått. Matte säger att jag är superduktig på att använda näsan så det så! Dessutom kommer jag direkt tillbaka till matte och lämnar av i handen. Ibland är det riktigt skönt att heta Garbo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =