060527 En liten rapport

Greta2 Greta berättar:

I dag har vi inte så mycket att berätta så därför fick jag ordet. Det har varit ganska lugnt sedan sist. Husse och matte har varit och tittat på lite hundar som dom känner och som startade på Gällöprovet. Vi var förstås med vi såg inte så mycket. Det var ganska kallt och blåsigt så vi satt mest i bilen. På torsdag kväll var det några av de startande som låg över i vår gäststuga och det var några flera som kom och åt lite mat på kvällen och som Garbo och jag fick också fick träffa. Det är ganska kul för de flesta kan inte låta bli att gulla lite med oss och det är mysigt att få vara i centrum.

För övrigt så har jag äntligen lärt mej att jag lungt kan sitta och vänta på maten. Det är ju ingen som tar den så det funkar faktiskt. Det trodde jag aldrig för jag trodde att alla var lika hungriga som jag. Här kan ni se bildbeviset:

Mat1   Mat2

Nu sitter vi och väntar på att två av husses och mattes barnbarn, Emilie och Andreas ska komma hit. Jag tror att det är något som kallas för morsdag i morgon, vad det nu kan vara…. matte ska visst firas på något vis.

Vi ses och hörs./Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + tio =