061111 Hundpromenader

Greta & Garbo 06 Greta & Garbo berättar:

I går var det första gången som vi fick gå en hundpromenad tillsammans med alla hundarna i vår flock. Det var spännande. Kråka och Atte turades om att gå i koppel då Kråka fortfarande löper medan Tickan och vi fick springa lösa, nästan som vi själva ville. Tickan fösökte springa ifrån oss men tji fick hon. Vi höll jämna steg men det är kul att följa henne för hon har så roliga ideér.

När vi sprungit en stund så kom hon på att det fanns rinnande vatten i bäcken bredvid vägen och Jösses! vad kul det var att springa och plaska i det. Husse och matte var väl inte helt övertygade om att det var så nyttigt, vattnet frös till is i pälsen men vi kände inte att det blev kallt.

Husse och matte körde också en tävling med oss: Vem kommer först på inkallning? Det var Tickan som vann varenda gång och jag, Garbo, var alltid sist. Det måste vi ta itu med sa matte. Undrar just vad hon tänker göra då. När vi är ensamma hon och jag kommer jag som ett skott men nu måste jag ju titta på vad och hur de andra gör först. Hon hittar säkert på något, ska bli spännande att se vad det blir. Får se om det blir en rapport på det sedan.Vi hörs/Greta & Garbo

En reaktion på ”061111 Hundpromenader”

  1. Tjenare halvsyrran å Greta =)
    Å vad jag ser fram emot att träffa er, jag har lite bus åxå på lager (trots att jag inte är så gammal) som jag och mina syskon hittade på innan jag flyttade till Jämtland.
    Allt är jättebra, jag har ju hostat lite men det är nästan helt borta nu.
    Hoppas vi träffs snart!

    Voff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =