061115 Lite ditt o datt

Greta 5,5 mån Greta berättar:

Just nu händer det inte så mycket så då måste man ju försöka hitta på något själv. I går försökte jag tugga lite på mattan i hallen igen men matte kom på mej innan jag hann göra någon skada. Vadå skada? Det gör ju så gott i tänderna att få tugga på något! Nåväl, då kom jag på att jag skulle hålla lite vakt. Husse och matte har ju en kista ståendes i hallen. Perfekt! Man har utsikt över nästan hela huset. Husse tyckte jag var smart så han tog ett kort på mej….

Greta vaktar

Lite trångt var det ju men nu har husse tagit bort papplådan så det kommer att bli bättre om plats i fortsättningen. Nej, ju ska Garbo få berätta något också. Tjingeling/Greta

Garbo 6 mån mini Garbo berättar:

Jag har egentligen inte så mycket att berätta. Här händer det inte mycket som sagt var. Matte tycker att jag har blivit stor nu, både p g a storleken och att jag har löpt men jag kan faktiskt bevisa att jag fortfarande inte är fullvuxen, titta själva så får ni se:

Garbos koja

Jag ryms fortfarande i min lilla koja som jag förresten älskar att ligga i. Varje natt kryper jag in och myser och håll med, visst ser det mysigt ut? Ha de' /Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =