061123 Mattes funderingar

Garbo 6 mån mini  Garbo berättar:

Matte har lite funderingar över mitt beteende på sistonde. Ända sedan jag löpte har jag börjat intressera mej för allt som luktar på marken. När vi är ute och går så stannar jag gärna och luktar på någon fläck och likadant när jag bara är ute på gården, då måste jag undersöka allt. Visserligen brukar vi har rådjur som går här på kvällarna och en och annan katt och hund besöker oss också och det är ju spännande att se vem som har varit här. Men…… matte tycker att jag inte behöver kolla jämt. Jag kan tyvär inte själv svara på varför jag gör så, kanske för att jag har lite för lite sysselsättning? Någon annan som har någon idé?Kom gärna med tips, klicka på länken kommentarer! Ma höres/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + elva =