061023 Har jag missuppfattat något?

Greta 5,5 mån Greta berättar:

Jag tror inte att jag förstår husse i alla lägen och jag ska förklara vad jag menar. I lördags hade vi lite fest här och det blev rätt så sent innan husse och matte gick och lade sig. Därför fick jag ut och "kvällspinka" vid halv två tiden på natten. När klockan var halv sex väckte jag husse som vanligt men han sa bara att jag skulle somna om en stund.  Husse tyckte att vi kunde ha lite sovmorgon då behovet av att gå ut inte kunde vara så stort då det inte var så länge sedan jag var ut så han ville att jag skulle sova lite längre. Nu är det ju så att jag är rätt så morgonpigg men det var inte husse så jag måste ju hitta på något att sysselsätta mig med tills han vaknade igen. Då kom jag på det här med att det fanns fjädrar och dun i täcket och jag trodde ju att husse trots allt tyckte att det var roligt att ha en tvättäkta fågelhund…….. Det gjorde han inte! Ni skulle bara hört vad han sa när han upptäckte vad jag höll på mej. Måste nog ta mej en funderare på det där men jag lyckades i alla fall få honom att vakna riktigt och jag fick både gå ut och sedan lite mat i magen så det var nog värt dom "hårda" orden trots allt.

Det var meningen att vi skulle ut på gåsjakt på fredagen men den blev inställd på grund av vädret. För övrigt så fick vi ut och träna lite lydnad på lördagen då Arne kom på besök och hjälpte till. Det var två ekipge till också så det var ju lite spännande men han tyckte att vi hade utvecklats riktigt, riktigt bra och att han var imponerad av både Garbo och mej. Kul!  Det var snö på marken så vi fick inte apportera något, husse och matte vill vi ska vara helt säkra i apporteringen först. Tyvärr ligger det lite snö kvar ännu så det lär väl dröja några dagar till innan det kan bli aktuellt att få jobba lite riktigt igen men matte säger att det får vi vänja oss vid. Så här kommer det att bli framöver för nu börjar vintern att närma sig. Vi hörs/Greta

En reaktion på ”061023 Har jag missuppfattat något?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + nio =