060918 Vilket höstväder

Greta & Garbo 06 Greta & Garbo berättar:

I söndags fick vi bägge två ut och åka båt. Husse och matte trodde att det skulle bli lite "stökigt" om vi åkte samtidigt så vi fick åka en liten tur var och en. Ni kan ju se själva vad härligt det var!

Garbo åker båt      Greta åker båt

Husse rodde när jag, Garbo, åkte och tvärt om när Greta var ute på sin lilla åktur.

Efter båtturen fick vi prova på ett vattensök och det var spännande värre för vi fick sitta och titta på när de kastade ut dummisarna. Naturligtvis fick vi jobba en och en, efter det att vi varit ute och åkt båt. För mej, Greta, var det inte riktigt självklart när jag skulle ut på den tredje och fjärde apporten, men med lite hjälp så funkade det riktigt bra. Husse var riktigt nöjd med mej.

För mej, Garbo, var det en riktig höjdare. Matte tycket att jag hade ett mycket gott driv och motor för jag låg i och sökte som attan, jag hittade också alla fem apporterna. Det enda som matte hade att anmärka på var att jag vid de två första apporterna simmade lite "plaskande", men sedan lugnade jag ner mej och  då gick det riktigt bra. Hoppas detta höstväder aldrig tar slut……/Greta & Garbo

2 reaktioner på ”060918 Vilket höstväder”

  1. Det var meningen att det skulle stå Marie efter ”Postat av:” men så blev det inte så då blev det två inlägg istället 🙂

  2. Ja, nog har de växt alltid men småttingar förblir de nog ett bra tag till. Det brukar ju vara så att det måste bli ”påfyllning” nerifrån innan man accepterar att de har gått förbi ”minstingstadiet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 1 =