070412 Det blåste i träden i går….

Greta & Garbo Greta & Garbo berättar:

I går var det en våldsam blåst över Jämtland. Husse tog ut Atte, Kråka och Tickan till hundgården  som vanligt när han åkte till jobbet på morgonen. Efter en liten stund tyckte matte att hon hörde att någon skällde så förtvilvalt i hundgården så hon gick ut och tittade. Jo då, mycket riktigt. Det var Tickan som tyckte att skulle vi andra få vara inomhus när det blåste så mycket så skulle minsann de också vara det, så det var bara för matte att hämta in dem.
Det var en konstig dag för vi fick bara ut och snabbrasta oss, ingen långpromenade eller träning. Fast å andra sidan tyckte vi nog att det var rätt så skönt. Det dånade ibland när vinden tog tag i taket på altanen och matte höll andan för att det skulle få sitta kvar. Det gjorde det men det var värre för dom på Campus på Högskolan i Östersund. De blev utan tak de.

För övrigt har vi inte så mycket att berätta annat än att vi håller på att byta hundmat och få vuxenfoder nu. Matte tar det lungt, lite pö om pö för att magen ska få vänja sig men gott är det. Matte tror att det är bra, i alla fall för mej, Garbo. Jag har ju sett ut som ett spjälstaket men nu, efter bara två veckor med inblandning av annat foder, så är det slut med det. Ja, jag är ju inte tjock nu helle precis men revbenen syns inte på håll i alla fall. Vi hörs/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =