070418 Stopp!!!

Greta & Garbo Greta & Garbo berättar:

I går kväll fick vi ut och jobba lite, eller…… jobba och jobba.Vi skulle träna fotgående och stoppsignal och det är klart, det är ju jobb för lilla hjärnan förstås även om det inte är så mycket jobb för benen. Trötta blev vi i alla fall.

Jag, Greta, är just nu i nybörjarstadiet så jag klarar stopp på nära håll jättebra men blir det lite längre avstånd så förstår jag inte riktigt om jag ska komma in och sitta eller vad det är husse vill, så det kommer säkert att bli en masssssssa träningar framöver. Vi får ta ett steg i taget sa husse.

Jag, Garbo, har kommit en lite längre bit och även om det inte är 100 %-igt så brukar jag vara duktig och stanna men kan vara lite seg att sätta mej när jag har något i näsan men matte tycker att vi kommit en bra bit på väg (en gång stannade jag inte så då tog matte till rösten fast hon inte hade tänkt det, det gick automatiskt sa hon). Jag var ju lite ringrostig häromdagen så vi började med några stopp på nära håll och när det gick bra så skickade matte ut mej så jag fick springa lite fritt. Rätt som det var så fick jag en stoppsignal och i och med att jag satte mej så kom det ett kast, antingen till höger eller vänster. Jag blev förstås ändå tvungen att titta på matte innan jag fick hämta (hon vill ju gärna även träna in tecknen, tokfian) men kul var det. Hoppas det blir mera. Ha det gott/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + tre =