070425 Stackars husse……

Greta & Garbo Greta & Garbo berättar:

I går kom Roland, Cindra och Busan hit så vi skulle få träna lite. För mej, Greta, blev det bara passivitet tyvärr….. Husse hade nämligen varit till tandläkaren och dragit ut en kindtand, stackar'n. Så fort han fösökte prata så började han att blöda och då går det ju inte köra hund sa han….. Jag tycker han kan vara tyst och låta mej sköta det jag ska på mit eget vis men se det gick inte.

Jag, Garbo, fick bara tre enkla markeringar med skott. Har gärna gjort lite mera men matte är ju som hon är förstås. Min första markering var lite yvig så den fick jag göra om och sedan fick jag en där man inte såg nedslagsplatsen. Superbra, sa matte. Precis som jag ville ha det. Tror ni det blev något mer efter det då. Näää, lyckas man bra ska man sluta sa matte. Typiskt.

Kråka, Cindra och Tickan fick också jobba lite och Atte fick bara en enkelmarkering och lite gladapporter. Tickan fick en dubbel (utan att det blev "tilt"!) och Kråka fick både trippel, dirigering och hämta in några som blev kvar på fältet som Cindra gjorde. Cindra fick dessutom en dubbelmarkering med skott. Busan fick bara springa lite fritt för hon är lite konvalecent ännu.

I kväll ska vi packa husvagnen för i morgon drar vi söder ut på Garbos kennelträff/kurs. Vi ska dessutom stanna i Sandviken och röntga oss. Vi berättar om hur det gick för oss när vi kommer hem. Tjingeling/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + ett =