070817 Hå hå ja ja…..

image197 Greta berättar:

Hå hå ja ja, vilket elände. Jag har av och till haft problem med mitt högra öra men nu har det varit bra ett tag. Men säg den lycka som varar för evigt. Matte har inte pysslat om oss som hon brukar på drygt en vecka (trängingsveckan ställde till rutinerna) så i tisdags när det var dags att klippa klor m m så tittade hon även i mina öron. Å fy fasen, sa hon. Det var det värsta jag sett! Örat var alldeles geggigit men både husse och matte tyckte att det var konstigt att jag inte visat att jag hade bekymmer. Vem har tid med sån't när det är träning på gång?

Hur som helst så fick jag följa husse till veterinären i går och hon tyckte inte heller att det såg så bra ut. Det var både geggit, rött och svullet så det gick inte att se trumhinnan. Jag fick en ny medecin + att hon tog ett prov och skickade på analys. Hoppas det snabbt blir bra igen för kul är det inte! Håll tummarna för mej, vi hörs/Greta

En reaktion på ”070817 Hå hå ja ja…..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =