070823 Vilken luring!

image199 Garbo berättar:

Vilken luring, sa matte till mej igår. Vi var ute och tränade stadga, fotgående, inkallning och inkallning med stopp. Greta och husse var naturligtvis med också så vi turades om lite. För att variera övningarna så hade husse och matte lagt ut 8 dummisar där vi startade ifrån och som vi såg när de lade ut. Efter några inkallningar m m så var det dags för oss att hämta varsin dummis på linjetagning. Den första var det inga problem med men när vi utökat avståndet och jag skulle hämta min andra ….. då kom jag på något. Om jag tar två så slipper jag springa en extra gång. Jag vet inte om matte blev så impad av mitt tilltag och det slutade med att jag fick hämta fyra i alla fall. Den sista var jättelång, för vi hade ökat avståndet ytterligare, och för att krångla till det lite så fick jag en störning också! Matte kastade en markering snett framför mej och ville att jag skulle gå förbi den. Jag trodde hon var tokig…… Jag försökte tre gånger att gå dit och ta den men matte sade bara nej och så fick jag börja om så tillsut insåg jag att det var nog bäst att göra som matte säger. Gissa om hon blev nå gla då?  Vi hörs/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =