070824 Pust, stånk o stön!

image197 Greta berättar:

I går var vi ut en sväng igen. Pust, stånk o stön skulle jag vilja säga. Jag blev rätt så ivrig när jag såg vad som var på gång så husse och jag var inte riktigt överens om vad som skulle göras…….  till en början i alla fall. När husse såg att jag "gick upp i varv" blev det lugna gatan för min del. Garbo fick jobba på som vanligt med linjetagning med störning som huvudtema. För min del trodde jag att det skulle bli lite action så när husse lämnade mej var jag säker på att nu, nu kommer det en inkallning så jag tjuvstartade lite. Snopet nog så mötte husse mej och satte ner mej igen för att åter gå ifrån mej. Då väntade jag lite men i stället för inkallning kom husse tillbaka och så fortsatte det hela tiden. Jag fick inte göra någonting annat. Självklart gick pulsen ner, det fanns ju inget att hetsa upp sig över. Fast det är klart, det kliade lite i kroppen när Garbo fick jobba men det var bara att gilla läget och se glad ut. Husse blir så härligt nöjd då så det kan det väl vara värt.

När vi var färdiga fick Atte och Kråka jobba lite också. De körde i par och husse och matte lade ut 8 dummisar och sedan fick Kråka och Atte gå fot ca 20 m. Husse o matte gick ifrån dem ca 30 m till och sedan kallade matte in Kråka men stoppade på halva vägen för att sedan skicka henne ut, bakåt. Gick finfint och när Kråka lämnat av skickades hon ut på linjetag men stoppades bredvid Atte. Där fick hon sitta och vänta tills Atte gjort samma sak. När Atte var på "hemväg" med apporten skickade matte ut Kråka från där hon satt. När hon kom in och hade lämnat av fick Kråka o Atte sitta kvar och själva förflyttade de sig ytterligare ca 30 m. Sedan gjordes hela proceduren om igen men då fick Atte börja. Sedan avslutade de med ett vanligt linjetag. När vi åkte hem var vi nog alla mycket nöjda med dagen, även jag trots allt. Njut av augustisolen, det gör jag/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 1 =