071210 Förväntningar?

Advent Greta & Garbo berättar:

De säger att advent är förväntningarnas tid och nog är det väntans tider alltid. Vi väntar hela tiden på att något kul ska hända men det gör det inte. Långpromenader med bara fotgående är väl det största händelsen just nu så ni kan ju förstå…. Atte väntar på att bli "avbollad" förstås, vilket sker idag, men det tror vi inte att har med förväntan att göra.

Luras gör det också. De försöker att lära oss att använda näsan på rätt sätt och i de flesta situationer och vi gör så gott vi kan. Men ibland tar faktiskt ögonen över och vi litar ju på husse och matte så vi tror ju naturligtvis att vi ser det vi ser men det är ju bara lurendrejeri. Vad vi pratar om – titta här får ni se:

image209

 

Som ni ser så har husse & matte pyntat för advent ….. med konstgjorda bär!!! Till och med Kråka som lever på sin näsa blir lurad.  De står ju naturligtvis på bron också så vi passserar dem flera gånger varje dag och vi försöker gång på gång att smaka på bären men dels så lossnar de inte och dels så säger husse & matte nej. ATTANS OCKSÅ! Hoppas ni hade en trevlig 2:a advent./Greta & Garbo

2 reaktioner på ”071210 Förväntningar?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − tre =