071221 Rent hus till jul?!

image187 Greta & Garbo berättar:

Husse & matte har inte haft så mycket tid över för oss på ett tag. De säger att det gör "rent hus" till jul. I går var det vår tur….. vi fick nämligen bada. Vi har ju hårat kopiöst ett tag så nu skulle vi få bort det sista, då kanske det håller sig lite fint här hemma också i jul, sa matte. Vi fick inte simma eller så, det ska ni inte tro. Det var att stå i duschen och bli schamponerad och sedan var det ett evigt torkande.

Så här såg vi ut efter badet när vi satt och väntade på att Kråka & Atte skulle bli färdiga:

image210

Är vi inte fina? Till och med svanstippen blev ansad (jo jag, Greta, har svansen kvar fast den inte syns på bilden). Men vi tror att det hade varit roligare om vi fått bada i något dike efter våra promenadvägar, håller ni inte med?

Appropå promenadvägar, det är ett helt företag att gå på promenad just nu. Det har töat några dagar så det är snorhalt. Husse & matte måste köra med dubb (broddar) för de har ju inga klor som oss. Trots det så är det ett riktigt äventyr att försöka ta sig fram. Samma sträcka tar dubbelt så lång tid som det brukar och husse & matte är lite rädda att vi sträcker oss för vi är ju "vettlösa" när vi rör oss, vad de nu menar med det.

För övrigt har både jag, Greta, slutat löpa liksom Kråka. Atte har tagit stygnen så han är också fit for fight igen. Nu ser vi fram mot julen, kanske får vi också något extra gott i maten.

God Jul

0 reaktioner på ”071221 Rent hus till jul?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − två =