071229 Gott Nytt År!

Nu är julen i stort sett över säger husse. För oss har det inneburit en massa långa, rätt så sköna men händelsefattiga långpromenader men på juldagen fick vi följa med och hälsa på Pucko. Det var lite ovant att vi alla fick följa med in och dessutom stanna läänge. Atte hittade en bra plats i soffan i vardagsrummet (med en hundfilt på) och där tyckte han att han låg väldigt bra. Kråka och jag, Greta, hittade en plats under matbordet men fick inte riktigt vara i fred  så Kråka letade vidare och hittade en annan soffa att ligga i. Perfekt tyckte hon. Jag låg trots allt kvar under bordet och det var rätt så skönt, man hade ändå koll på vad som hände. Jag, Garbo, är ju lite mer nyfiken av mej och det fanns masssssor att titta på. De hade ju en övervåning också och naturligtvis måste jag undersöka både Andreas och Emelies rum. Trappan var lite läskig att gå nedför första gången men när jag väl gjort det en gång så var det lätt som en plätt.

Senare på kvällen fick vi gå en promenad runt kvarteren i Hissmofors. Det var rätt så spännande för det var många olika lukter och vi mötte också en och annan hund. På natten fick vi alla sova i "lekstugan". Det fanns en våningssäng där och det var en märklig anordning. Matte klättrade upp dit och sedan kunde vi inte nå henne på något vis. Jag, Garbo, försökte men kunde inte komma på något sätt att ta mej upp så till sist blev det så att Greta, jag och Kråka trängdes med husse i hans säng medan Atte hittade en bra soffa som bara han rymdes i. Det blev ju lite varmt under natten så vi turades om att ligga på golvet också emellanåt.

På annandagen var det meningen att vi skulle få ut och träna lite. Det har ju töat så det är inte så mycket snö kvar så det skulle passa bra. Självfallet blåste det alldeles för mycket så det blev uppskjutet tills igår ….. men då äntligen! Vi fick göra några markeringar och en linjetagning var och gissa om vi skötte oss då! Härligt, sa både matte, husse och vi.

Just nu har vi besök av Pucko, Emelie, Andreas och Maud och i eftermiddag kommer Göran med familj så för oss gäller det nog bara att försöka hålla oss undan det värsta stojet. Till sist (om vi inte hörs något mera innan) vill vi bara önska er alla ett riktigt:

image211

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − fem =