071231 Bråda dagar!

image199  Garbo berättar:

Tänkte bara ge en liten kort rapport om läget just nu. Jag har haft några riktigt bråda dagar kan ni tro. Matte brukar säga att det beror på att  jag har lite för stort ordningssinne men det tycker inte jag. Jag ska ge ett exempel: Husse och matte har varsina papperskorgar på kontoret. Jag tycker ofta att husse slänger fel saker i sin – de ska ligga i mattes. Naturligtvis försöker jag rätta till det genom att ta dessa saker och ge dem till matte så hon kan slänga dem i sin. Det är då hon klagar ibland, märkligt!

Nå ja, de senaste dagarna har det ju varit en massa folk här, bl a husses och mattes fyra barnbarn. Om ni bara visste vad de stökar till. Det ligger bilar, dockor, nallar, strumpor, vantar, muffar, skor, mössor, papper, tidningar, böcker, ja allt vad man kan tänka sig, antingen på golvet eller där de inte ska ligga. Jag plockar och plockar och plockar och kommer till matte med det jag hittar på fel ställe. Ibland tycker hon att det är bra för då kommer jag med något som de har letat efter men oftast säger hon: – Nej, nu får du ge dej, vi städar sen. Jag vet inte hur hon vill ha det egentligen (hon kanske inte vet hur hon vill ha det) men jag tror nog att jag fortsätter att försöka hålla ordning på alla i alla fall, rätt eller fel.

Till sist – åter igen:

image211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 6 =