070206 Shiiiit oxå!!!

Greta december 06 Greta berättar:

Jag tror att jag måste be husse träna minnesmarkeringar med mej så jag förbättrar mitt minne. Igår lovade jag att jag skulle fundera ut något som kunde blidka matte. Det glömde jag…… i stället blev det tvärt om. Igår och idag har det varit kallt 14 respektive 17 grader minus som kallast, och då får jag inte följa husse på jobbet utan måste stanna hemma med matte och Garbo. Jag brukar för det mesta ligga på kistan i hallen  och filosofera men idag blev det lite långtråkigt så jag gick upp på kontoret till matte och Garbo. Jag tror inte att matte uppskattade att jag låg där för jag har ju lite "avgaser" kvar sedan skrovmålet igår så hon tyckte att jag luktade lite illa. Hur som helst, när jag legat där ett tag så blev ju det också trist, matte jobbade och Garbo sov så då tänkte jag gå ner igen men gissa vad jag såg på vägen ner…… Matte hade glömt stänga sovrumsdörren och då kom jag ihåg vad kul det är med fågeldun. Sagt och gjort jag kröp upp i sängen, gjorde ett jättestor hål i påslakanet (matte har köpt flera nya påslakanset för jag avverkade 5 st i höstas). Det nya påslakanet var lika lätt att ta sig igenom som de tidigare och innanför hittar man masssssor av dun. Jag hade jättekul men jag tänkte mej faktiskt för så jag var tyst som en mus men nog upptäckte matte vad jag höll på med ändå (ibland blir man avslöjad för att man är så tyst). Allt som matte sa när hon såg mej vill jag inte upprepa men det var något om att om det är någon som vill köpa mej så var jag jättebillig just nu. Det skulle bli ett riktigt reapris men jag tror nog att husse skulle protestera så det är nog inte så mycket att bry sig om. Hon sa också att jag är dyrast i drift av alla hundar som de haft, kan det stämma måntro? 

Jag lyckades väl inte  stärka mina aktier hos matte i går eftermiddag heller. Garbo och jag fick föja med in till Östersund och handla hundmat och på vägen hem så åkte vi till skogsbilvägen som vi brukar gå våra hundpromenader på. När vi gått ca 20 minuter så hittade vi ett dike där vattnet inte hade frusit, eller vatten och vatten, det var mest geggamoja. Kul var det – att springa så det stänker, det är härligt det! Både Garbo och jag såg ut som riktiga lortgrisar sa matte. Tyvärr var det 12 grader kallt just då så geggan frös fast som pärlor i pälsen så vi fick vända och det blev en kortare promenad än vanligt. När vi kom hem så blev det en "raggardusch" för oss båda men jag tror att matte såg humorn i det hela för hon kallade oss för "tokfior" men lite besvärliga tyckte hon nog att vi var. Så som ni ser så behöver jag verkligen tips på något som jag kan göra för att blidka matte. Vi hörs/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =