07011 De e’ mycke nu!

Greta & Garbo 0706 Greta & Garbo berättar:

De e' mycke nu! Äntligen har det kommit lite regn. Inte så mycket i mängd räknat men det är härligt blött och lerigt i hundgården. Lite besvärligt är det allt, för det ett förfärligt torkande av tassar och annat när vi ska in från hundgården. 

I söndags var vi ute och tränade tillsammans med Sally och Sigge. Vi körde markeringar och linjetag och även om det inte gick 100 så tror vi nog att husse och matte var ganska nöjda med hur vi löste uppgifterna. Vi har även varit ute några gånger, bara vi i flocken eller ensamma med husse/matte. Husse säger att han tycker att jag, Greta, gör stora framsteg. Just nu är jag i höglöp så trots att koncentrationen inte är helt i topp så gör jag riktigt bra jobb. Detsamma säger han om Atte. Han har det ganska jobbigt nu när vi är två som löper men konstigt nog har han hög fokus när han jobbar. Det märks att han tycker att det är riktigt kul. 

Matte har konstaterat att hon kanske har varit lite feg när hon väljer uppgifter till mej, Garbo. I går kväll var vi ute på ängen här hemma och det gick så bra så det är nog dags att utöka svårighetsgraderna sa hon. Jag tycker det är skitkul med lite knepigheter om det är lagom mycket förståss.

Nu väntar några dagar i Bispgården på Working Camp. Inte för att vi ska få göra något, med undantag av lördagsnatten då det är NIght Flight, Working Test. Då ska Atte och jag, Garbo, få vara med. I övrigt blir det väl bara att sitta och vänta medan andra får jobba, trist! Vi hörs/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 2 =