070702 Vilken helg!

Greta & Garbo 0706 Greta & Garbo berättar:

I helgen fick vi vara med om "Buan Open" för första gången. Husse o matte konstaterade efteråt att det var nog i tuffaste laget för oss. Det syntes även i prislistan. Vi var tre nybörjarhundar, vi två och Sally och våra placeringar blev Garbo 7:a, Greta 8:a och Sally 9:a av nio hundar. En erfarenhet rikare blev vi dock och vi skötte oss, efter omständigheterna riktigt bra. Under lördagen var det stekande sol och vi fick, tack och lov, gå ner till vattnet och svalka av oss emellanåt. Matte kommer kanske lite senare att skriva om det lite utförligare och lägga ut lite bilder från helgen på hemsidan. 

Lördagkvällen var i alla fall rätt så kul. När alla hussar och mattar ätit en sen middag så bestämde de att vi skulle få gå på en gemensam promenad. Vi var sammanlagt 12 hundar (min, Garbos, nya lilla kusin Izi samt Joy (Ullis & Stefans nytillskott) var också med. Titta vad söta de är:

image193 

Izi koncentrerad på matte

image195

Joy i husse Stefans trygga famn

Det känndes riktigt bra att få sträcka på benen under lite frihet. Gissa om vi sov gott på natten! Matte sov inte lika gott som vi. Kråka hittade något att "kalasa" på under promenaden och det kom upp under natten och det luktade inte gott sa hon.

På söndagen fick alla som inte gick till final vila och sedan blev det hemfärd på eftermiddagen. Vi sov gott även i natt för vi har fått många intryck att smälta. I dag blir det vilodag men på tisdag kväll ska vi träffa träningsgänget igen och det ser vi fram emot. Ha de'/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + tjugo =