070716 En ny erfarenhet

Garbo december 06 Garbo berättar:

I onsdags fick vi följa med till Bispgården. Husse och matte skulle vara med på Working Camp och hålla kurs torsdag och fredag. För oss blev det lite långtråkigt då de inte hade särskilt mycket tid över för oss. På fredag kväll tog vi med husvagnen och åkte vi till Strömsnäs då de var ditbjudna på kalas. Lördag förmiddag blev det faktiskt lite aktiviteter för oss också. Matte hade anmält mej till Working Test och ville därför se om jag suttit och "laddat" för mycket men det hade jag inte! Jag löste uppgifterna som jag skulle och matte var rätt nöjd. Visst kliade det i kroppen men jag vet ju hur hon vill ha det så jag tänkte att det var nog bäst att uppföra sig.

Husse testade Atte för han var också anmäld. De började med ett fält som gick rätt bra men sedan gjorde de en dirigering och visst löste han uppgiften men det var väldigt segt. De märktes att Kråkas och Gretas löp fanns i bakhuvudet. Då bestämde husse sig för att det inte skulle bli någon start för Atte. Naturligtvis fick Kråka och Greta jobba lite också och de skötte sig efter omständigheterna riktigt bra.

På eftermiddagen var det dags att åka tillbaka till Bispgården och starten för mitt första Working Test, Night Flight. Det hela startade kl 19.00 och prisutdelningen var färdig vid ca 01.00 på söndag morgon så det blev en lång natt. Matte kommer att berätta om hur det gick på hemsidan inom kort så det enda jag vill säga är att det var jättekul och matte var hur nöjd som helst med mej. Jag tror jag räddade min start på jaktprovet i Lit…….. och appropå Lit, när vi kom hem i söndags fick husse och matte reda på att de måste lägga upp ett av öppenklassproven i Lit. De tog ett snabbt beslut och det blev åter en biltur för att åka dit och titta lite. De hittade snabbt en bra provmark och upplägget gjorde sig självt.

För oss var det kalas! Äntligen fick vi sträcka på benen ordentligt och springa av oss lite energi. Vi provbadade naturlgitvis tjärnen också och meddelade husse och matte att det inte fanns något fel med den. Självklart fick vi turas om att vara lösa för det gick ju inte ha Atte tillsammans med Kråka och Greta (som löper) men jag fick, som tur var, vara lös hela tiden. Sånt förtroende får man när man är duktig och sköter sig sa matte……..Vi hörs/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =