070625 Midsommar

Greta & Garbo 0706 Greta & Garbo berättar:

Äntligen är midsommarhelgen över. För oss har det varit ganska trist, ingen har haft riktigt tid med oss då husses & mattes barn & barnbarn och 4 hundar har varit här. Husse & matte har haft roligt på egen hand och det är vi ju inte så vana vid. Det kliar lite i kroppen när vi inte får vara med och röra på oss som vi brukar.

Två höjdpunkter blev det i alla fall. Dels fick vi vara med på kvällarna när de satt på altanen och njöt av både god mat, dryck och det fina vädret. Då blev det faktiskt ett och annat chips och någon godsak som vi fick smaka på. En del "halkade ur händerna" och landade på golvet så det gällde att vara snabb och en del smögs under bordskanten så det gällde att hänga med där också.

På midsommardagen fick vi alla "fyrbenta" (totalt 8 st) följa med på en promenad genom byn och ner till sjön för att bada. Det var mycket välbehövligt då det var flämtande varmt stundvis.

I går kväll, söndag, när alla hade åkt, fick vi följa med upp till tjärnen och testa de nya "kulorna" till apportkastaren som kom med posten i torsdags. Vi är ju inte så vana med apportkastare på vattnet så det blev lite missar i början men husse & matte tyckte att vi löste det galant. Kul var det och skönt att få simma lite riktigt. I kväll ska vi ut med "träningsgänget" och då blir det fågel. Jättekul! Vi hörs/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =