070330 Så var det dags för en spruta…..

Greta december 06 Greta berättar:

I förrgår sa husse att nu lilla Greta är det dags för din valpspruta igen. Hu, det lät otäckt tyckte jag. Nåväl, jag fick följa med till veterinären och när jag kom in i väntrummet så fick jag först väga mej. Fortfarande 26 kg, är det mycket det tro? Sedan skulle vi sitta och vänta en stund. Jag tyckte det var lite otäckt så jag klättrade och klängde på husse en hel del. Jag tror inte han tyckte om det….. Hur som helst, efter en lång stund så kom veterinären ut till oss. Husse skulle titta på något "eljobb" i väntrummet så de stod och pratade en lång stund och jag fick sitta och vänta. Tillslut pratade veterinären lite med mej och klappade om mej och helt plötsligt sa husse: Nu är det klart, kom Greta så åker vi. Sprutan då, undrade jag. Den har du redan fått sa husse. Hmmmm…. var det inte värre? Vad var det jag oroade mej för då? Simma lungt/Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =