070504 Vi klarade testet!

 Greta & Garbo berättar:

I förrgår fick vi besök av en labbetjej i vår ålder då hon och hennes matte ville ha lite träningstips. När husse o matte var klara med det så skulle vi alla tre få gå på linje lite. Vi fick börja med att gå sakta framåt, stanna och husse o matte gick i från oss, inkallning, inkallning med stopp och lite sån't där. Vi var lugna och stabila så då skulle vi få en markering också. Eftersom det inte fanns någon som kunde kasta så fick jag, Garbo, sitta själv medan matte gick ut och kastade till Greta och vår besökare. När det fixat sina markeringar hade matte lagt ut en på samma ställe som jag fick ta på linjetag. Matte tyckte att jag bestod provet mycket bra. Jag hade ju varit lite lätt i baken på kursen förra helgen men nu var jag tillbaka till mitt stabila jag igen.

Jag, Greta, förvånade husse till det positiva. Jag var ovanligt lugn och tyst och husse blev riktigt stolt. När markeringen kom "gick jag upp i varv" lite men det gick mycket snabbt över. Vi är på rätt väg sa husse! Ha de/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 16 =