071105 Snön har kommit….

image187 Greta & Garbo berättar:

I lördags morse upptäckte vi att snön hade kommit. Ja, inte mycket, nån enstaka centimeter bara, men ändå. Det är lite kul att springa när det yr vitt omkring oss. På eftermiddagen fick vi gå en långpromenad och då fick vi också tillfälle att få springa lite fritt också. Jättekul! Maud, Andreas och Emielie kom hit på lördagkvällen och stannade över till söndagen. Tyvärr skulle Pucko följa dem hem. Synd för vi gillar verkligen honom.

På kvällen kom det en störtskur regn så det var inte så mycket snö kvar på söndagen. Lite tur var väl det också för på vi fick åka ut och träna lite med Cindra och Busan och deras husse Roland.  Vi fick göra dubbelmarkeringar och jag, Garbo fick även två dirigeringar. Jag fick också rensa fältet som Busan fick göra för de hade lagt ut 8 apporter och de slutade när hon tagit in 6. Jag kan tala om att matte var mycket nöjd med mej i dag. Kul! För mej, Greta, gick det också gaaanska bra. Husse gjorde nog någon markering för mycket så jag strulade till det lite men på det stora hela gick det bra sa han.

Kråka o Atte fick göra en trippel och Kråka gjorde två dirigeringar och Atte en. Kråka strulade lite med första markeringen men spikade, trots det, de två andra och som extra svårighet hade de glömt fyra dummisar som låg på en stubbe en bit ut. Strongt, sa matte. Atte spikade sina markeringar och gjorde även sin dirigering utan större problem. Som ytterligare svårighet för oss alla så hade det gått en räv och strulat runt i området så det gällde att ha fokus på uppgifterna. Hmmm….. när det är snö ser de ju vilka svårigheter som finns. Nu hoppas vi att det inte kommer så mycket mer snö för då blir det nog slut på träningarna. Så snälla – hjälp oss hålla tummarna/tassarna för att det blir snöfritt ett tag till. Tjingeling/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =