071111 Tyst!….. och lugnt?

image199 Garbo berättar:

Just nu är det mycket tyst här hemma men lugnt är det ju inte…… i alla fall inte för min del.  Matte säger ingenting, väser lite ibland men annars är det bara tecken och kroppsspråk som är kommunikationen. Jisses vad jobbigt det är, om hon bara visste ……. Vi har ju jobbat stenhårt på att jag ska lyda hennes kommandon och så helt plötsligt är det slut på det. Hon säger att hon tappat rösten, kan man göra det? I så fall tycker jag att hon genast ska leta rätt på den igen.

Idag på vår promenad i den härliga mjuka nysnön gjorde jag allt jag kunde för att försöka förstå vad hon menade men det var jättesvårt. Ibland blev det helt enkelt fel.

image208

Hoppas hon repar sig snart för annars blir det jobbigt….. God natt/Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 4 =