071017 Äntligen är dom hemma!

image187 Greta & Garbo berättar:

Äntligen är husse o matte hemma igen. Ja det har ju inte gått någon nöd på oss precis, men i alla fall…. Pucko och Maud har hållit oss sällskap (Emelie, Andreas och Lars var också här på helgen) under veckan som husse o matte var borta på semester – semster från oss? De säger att det var riktigt skönt och välbehövligt men det bästa var att komma hem för de hade nog saknat oss en del.

I söndags kväll när det kom hem hade vi en riktig glädjedans. Skönt! Nu har vi äntligen koll på dem igen. På måndag kväll fick vi ut och röra på oss. Eftersom det var en hel vecka sedan vi fått göra något arbete så fick vi jobba rejält. Lite uppspelta var vi allt men sedan den första glädjeyran lagt sig så var de nog rätt så nöjda med våra prestationer. Hej svejs från två glädjeyra Greta & Garbo.

PS från husse & matte: Då vårt webbhotell har gjort en del förändringar kan det dröja ett tag innan Kennel Amamus hemsida blir uppdaterad så om det vill sig illa kommer nyheterna att presenteras här på bloggen i stället. En länk till lite bilder från resan till Turkiet, bl a från en jeepsafari som var ett riktigt äventyr,  finns här: Bilder Turkiet DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + fyra =