071026 Dimman har lättat

image187 Greta & Garbo berättar:

Äntligen har dimman lättat. Idag kan man faktiskt se lite mer än några meter framför sig. Under hela veckan måndag – torsdag har det legat ett lock med dimma över byarna runt Sundsjön. Det har i sin tur inneburit att husse & matte har förlagt våra träningspass uppe vid Bodsjön där det har varit soligt och klart väder. I går kväll kom dock dimman krypande ända dit upp men inte förrän det var Kråka & Attes tur.

Vi fick även igår göra lite linjetagningar och markeringar (i förrgår fick vi jobba tillsammans på fält, skitkul). Det gick galant för oss båda förutom vid första markeringen för min, Garbos, del. Matte tror att det var två saker som ställde till det för mej. Det var ganska kuperat och en hel del växtlighet mellan mej och nedslagsplatsen. Jag fick för mej att den landade i ett område med tät växtlighet och snodde som attan i området men hittade inget. Så gjorde vi om det igen, och igen och igen. Först vid fjärde försöket spikade jag den. Matte tror att jag "gick upp i varv" när jag inte hittade den första och vid fjäde försöket så såg hon till att jag var mycket lugn och koncentrerad. Jag är ju lite svår att läsa när det gäller stress säger matte. Jag visar ju inget utåt men kokar invändigt. Nåja, slutet gott, allting gott.

För mej, Greta, gick det som sagt var i stort sett mycket bra. Lite mera stressig i passiviteten var jag i jämförelse mot de tidigare kvällarna men husse säger att han tror att han har kläm på hur jag ska tas nu. Hur som helst så är jag super på markeringar och linjetagen börjar fungera riktigt, riktigt bra.

Kråka & Atte fick göra samma saker men med längre avstånd. Största skillnaden var nog ändå att när det var deras tur att göra markeringar var det mycket svårt att se – men det är nog melodin det, sa matte. De var ovanligt koncenterarade och fixade sina markeringar alldeles utmärkt. Kanske behöver de lite mera difusa markeringar för att "tända till". Ha de’/Gerta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 17 =