070926 Oj – Vilken praktvurpa!

image197 Greta berättar:

Jag är i onåd hos matte! I går kväll när vi skulle få ut och träna lite så tog matte med mej och Atte för att rasta av oss lite innan vi skulle hoppa in i bilen. Jag var naturligtvis på helspänn för Kråka och Garbo hade fått gått ut först så jag laddade lite extra. Matte fick säga åt mej tre gånger att gå fot och det gjorde jag naturligtvis men fjärde gången som jag ville i väg så laddade jag lite extra, så hon inte skulle hinna hindra mej menar jag. Gissa vilken saltomortal hon gjorde!!! Jag fick ju lite hjälp av Atte som passade på att gå till höger så hans koppel låg precis framför mattes ben…….. och resultatet blev världens praktvurpa.

Hon låg länge på marken och ojade sig….. men så småningom så tog hon sig upp men då hade husse tagit hand om oss. Hur som helst så fick vi ju så småningom iväg och träna lite men jag såg nog hur matte blängde på mej…. jag kanske måste lugna ner mej lite, eller vad tror ni?

Träningen gick mycket bra för min del. Spikade mina markeringar och linjetagen gick också utmärkt. Sista inlevereringen och avlämningen var också kanon men matte klagade lite på både mej och husse över de andra inlevlereringarna för jag "snurrade" lite innan jag lämnade av. Det kanske beror på att vi inte har haft tid med morgonpasset på länge, sa matte.

För Garbos del gick det också rätt så bra. Enda bekymret är att när det blir dirigeringar inblandade i övningarna blir hon lite frågande igen när hon ska plocka upp. Just nu så har inte Matte någon riktigt bra idé om hur de ska fixa till det. Atte och Kråka spikade sina markeringar och dirigeringar – går inte göra bättre sa matte så kvällen slutade i dur i alla fall. Hoppas jag kan blidka matte på något sätt i dag. Ha de’/Greta 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − sexton =