080424 Lite varvat…..

image187 Greta & Garbo berättar:

Nu är det en stund sedan vi hade tid att skriva. Allt är ju "lite varvat", ris – ros, glädje – tårar, tillfrisknande – återgång, duktig – mindre duktig. Ja som ni ser är det är mycket som man kan lägga in i begreppet "lite varvat".

Om vi börjar med hälsan så är jag, Greta, så gott som återställd. Är utan tratt och har fått börja vara i hundgården men jag har inte fått rört på mej utan koppel ännu men nu är det på G. För Kråka är det lite mindre bra. Allt läkte och såg mycket bra ut men nu har det blivit "återfall" så hon ska till veterinären i morgon bitti.

Ris – ros, duktig – mindre duktig kan väl stämma in på mej, Garbo. Jag är jätte duktig när vi tränar själva och förstår precis vad som gäller. Det blir liiiiite annat när vi är med andra. I helgen som var fick vi följa med när husse & matte var på WT-utbildning. På lördagen fick jag följa med ut när de skulle lägga upp stationer och även provköra dem. Jag var jätteduktig på att sitta stilla och vara passiv och det blev mycket av den varan för matte kastade många markeringar till de andra hundarna som var med. När det sedan blev min tur att göra något hade jag svårt att koncentrera mej. Lite blandat resultat på markering och när det gäller linjetag – tja, då klarade jag kanske 25 m….. Stoppsignalen hade jag glömt eller i alla fall stoppat undan i någon tom vrå i min hjärna.

Nu hoppas vi båda på att vi får lite träning i helgen som kommer. Då kommer det ett antal hundar med tillhörande hussar & mattar hit för att både träna och umgås i två dagar. Skitkul, det ser vi fram mot. Ha det gott./Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 14 =