080805 Dagens rapport

 Garbo berättar:

Här kommer dagens rapport över hälsoläget. Jag hade tid hos veterinären i morgon eftermiddag för "ombesiktning"  men det blev redan idag istället. Det började att vätska igen så den stora knölen kom tillbaka så det ville kolla hur det låg till. Det var faktiskt rätt så bra. Vätskan i brösthålan hade minskat och alla värden låg bra till. Att det börjat vätska igen kan bero på att jag gjort någon hastig rörelse så det gått upp igen så nu ska vi göra ett nytt försök att hålla mej så stilla som möjligt. Inte helt lätt – jag har ju egentligen bara två hastigheter, 0 och 100.

Hur som helst så är teorierna lite olika om vad som hänt mej. Det är många som har gissningar, den sista var att jag skulle ha blivit sparkad av en älg. Synd att jag inte kan komma på vad det var. Mitt skinn har i alla fall antagit en blålila ton från strax under hakan till långt ner mellan frambenen. Förresten så går det ut över vänster framben också så nog var det en rejäl smäll. Det kanske är därför som jag inte minns…….. Jag har i alla fall fått värktabletter denna gång. På gott och ont sa veterinären och matte höll med. Det blir ju lite svårare att hålla sig stilla när man inte har ont.

Hur jag skötte mej hos veterinären? Lika bra som sist faktiskt. Det är ju väldigt trevligt att få beröm för att jag är så snäll. Jag pussade lite på sköterskan under tiden som tog mitt blodprov. Jag tror hon blev lite smikrad. Röntgensköterskan tyckte också att jag var hur duktig som helst som bara fann mej i att de vred och vände på mej. Förresten så passade jag på att ta några "tupplurar"  mellan röntgenplåtarna för det tog väl en 2 x 5 minuter innan de var framkallade och även i väntan på att veterinären skulle tala om att de inte behövde ta flera bilder (det tog nog 20 minuter). Så på det hela taget – om man bortser från att de klämde där jag har ont så var det inte så obehagligt men jag somnade gott när vi kom hem. Nej nu måste jag sluta för husse kom hem – måste säga hej till honom också./Garbo 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 8 =