080804 Dagens rapport om läget

 Garbo berättar:

Idag har matte pratat med veterinären igen och vi ska åka in på onsdag för en uppföljningsröntgen. Knölen är inte borta, lite mera utbredd och kanske inte såååå stor men tillräckligt för att det inte är riktigt bra. Skinnet på hela bröstkorgen är rödlila och matte hittade en liten, liten fläck på låret igår som håret var avslitet på. De grubblar och försöker räkna ut vad jag råkat ut för men kan inte förstå. Jag kan ju inte hjälpa till för jag vet inte, blev bara rädd. Jag får inte göra någonting utom att  rasta av mej. Jag ska försöka hålla mej i stillhet för det gör faktiskt ont att gå. Jag haltar inte eller så för det gör jämnont så att säga, men matte förstår ändå hur det känns för hon ser ju hur jag går och slickar mej om munnen. Det gör jag bara när jag går (och när jag nyss ätit något gott förstås) så det är värst när jag rör mej. Nej nu är det dags att vila igen. Vi hörs/Garbo

PS. Matte och jag vill tacka för alla sympatimail vi fått och där man tankens kraft skickar healing och positiv kraft. Hänger det på det så försvinner nog "onda ögat" i rappet och jag blir snabbt frisk. 1000 tack! DS.

0 reaktioner på ”080804 Dagens rapport om läget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =