080806 Oförskämt pigg

 Garbo berättar:

Idag säger matte att jag är oförskämt pigg. Det beror nog på att jag har fått värktabletter så jag har inte så ont längre. Matte puttrar på mej och säger att jag ska gå och lägga mej och vila men det kliar i kroppen. Svullnaden har inte gått ner men jag är inte lika besvärad av den som matte verkar vara. I alla fall tycker hon att det är otäckt att ha koppel på mej men hon känner sig tvungen eftersom jag måste ha något som lägger band på mej. Efter resonemang med veterinären kom matte fram till en skaplig lösning, se själva hur det blev:

Nu väntar vi i alla fall på besök. Maud med familj kommer hit för att plocka lite svartvinbär och har med sig sitt nytillskott, Lady, en jack russelvalp. Det är inte så säkert att jag får träffa henne. Matte tycker att vi kanske ska spara tills jag är frisk men vi får väl se hur det blir. Ha det gott./Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 7 =