081206 Hemma igen!

 Greta berättar:

Nu är jag hemma igen och ska jag vara ärlig så är det väl med blandade känslor. Jag har haft det så bra och fått gjort en massa trevliga saker och min "gammelmatte o gammelhusse" är så snälla mot mej. Ja, det fyrbenta har också varit jättesnälla men det är klart…… när jag träffade husse så kändes det så gott i hela kroppen. Naturligtvis fick han massor av pussar och sedan låg jag vid hans fötter hela kvällen. Finns en bild på det på hemsidan.

Vädret är ju annorlunda här än det jag har blivit van vid. Det är ju bara en vecka sedan jag låg ute och simma i en å och i fredags var det – 15 grader här och massor med snö. Snön har jag ju inget emot förståss, se själva:

Fullt ös och ner med huvudet….

Hmmm… matte visslade…..

Vad vill du????

För övrigt är jag liiiite avvaktande. Vill inte tränga mej på annat än när det är mat. Då vill jag nog gärna vara först men matte säger att jag får vänta till sist. Hmm…. få se om jag kan ändra på det. Jag löper också men det är ingen som bryr sig speciellt, trodde att det kanske skulle göra mej riktigt intressant och lite viktig men det är nog precis som vanligt, som innan jag åkte alltså.

Nej nu har vi inte tid att sitta här längre säger matte. Vi ska visst ut och gå och pulsa i snön innan det blir mörkt. Idag är det bara ca 6 grader kallt så det kan nog bli riktigt skönt.

Blöta pussar från mej, Greta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − ett =