080211 Härligt!

image187 Greta & Garbo  berättar:

I söndags var det äntligen dags för lite apportering. Härligt! Vi åkte ner till sjön och där var det bara någon dm djup snö så det gick alldeles utmärkt att träna lite. Först fick vi gå en promenad på isen och rasta av oss lite och sedan fick vi oss en genomkörare en och en.

Jag, Garbo, fick börja och fixade både enkelmarkering, enkel med dirigering åt andra hållet innan jag fick hämta markeringen och sedan kom en dubbelmarkering. Jag avslutade med en linjetagning parallellt med det som tidigare hänt men en bit längre ut på sjön. Matte var helnöjd. Jag var mycket sansad, väldigt precis på markeringarna trots att de landade nere i snön så det syntes inte ett spår från utgångpunkten. Även linjetagningarna gick helt galant. Enda smolket i bägaren var att jag funderade lite innan jag tog upp på några av apporterna.

För mej, Greta, gick det också mycket bra. Markeringarna fixade jag lätt som en plätt men jag gjorde bara en linjetagning och då var jag lite för ivrig när jag skulle iväg men när jag lugnat ner mej så förstod vi varandra, husse och jag. När jag var klar fick även Kråka o Atte träna lite med det såg vi inte så vi vet inte hur det gick men husse o matte hördes nöjda i alla fall. Här får ni se en liten bildserie på husse och mej:

image218

Husse skickar…..

image219

jag plockar upp…..

image220

och full fart tillbaka ……

image221

till husse så klart!

Tingeling, vi hörs/ Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 15 =