080104 Plötsligt händer det……

image187 Greta & Garbo berättar:

Det går en "reklamsnutt" på TV från Trisslotteriet som handlar om att "plötsligt händer det". Det har vi faktiskt fått erfara nu i helgen – Faktiskt, plötsligt händer det. Vi har ju inte fått apportera något sedan slutet av november men i går var det dags. På långpromenaden (som numera, tack vare all snö som kommit de senaste dagarna går efter plogade skogbilvägar), lade husse och matte ut linjetagningar. Behöver vi tala om att vi tyckte det var jätteskoj? Jag, Greta, kände på mej redan när vi åkte att det var något på gång så jag var ju lite ivrig men skötte mej relativt bra ändå, förutom att det blev en dubbelapportering som jag inte rådde för. En apport "hakade i hantaget i munnen" när jag tog den andra. Husse trodde väl inte riktigt på den förklaringen för han frågade hur den kunde "haka i" när det var flera meter mellan dummisarna men nog måste han väl veta att man kanar när det är halt och när jag stannade så kanade jag fram till den andra trots att det var uppförsbacke, så det så.

För övrigt har jag, Garbo, börjat löpa. Av Attes "avbollning" märks inget ännu. Han tycker att jag är mycket intressant men jag tycker att det är lite jobbigt när han ska lukta och lukta på mej. Nej, nu måste vi ut i hundgården och trampa lite stigar i alla snön. Tjingeling/Greta & Garbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex − 1 =