080115 Möten

image187 Greta & Garbo berättar:

Vi brukar ju få gå långpromenader på kvällarna och ofta får vi gå genom byn en bra bit. Det är ganska spännande (och nyttigt säger husse & matte) för ibland möter vi en hel del både två- och fyrbenta. En del hundar har lite svårt att möta oss tror vi, för de försöker med lite underliga konster. Igår mötte vi en som gick på bakbenen (och blev nästan längre än sin matte) och dessutom hade han lite underliga läten för sig. Säkert käde han att jag, Garbo, löper så det bevir nog lite extra spännande för honom. Men gissa om husse och matte tycker att vi är trevliga när vi bara slänger en blick på de vi möter och går vidare!

Vi brukar också passera en del gårdar där det står hundar som skäller när vi går förbi. Dom brukar vi ignorera. Det som är lite otäckt är när det kommer någon stor lastbil bakifrån. Då brukar vi vilja stanna till och titta och gärna hoppa undan lite längre mot diket om vi får chansen.

Husse har på mattes inrådan inventerat uthusen på jakt efter några sparkar (det har funnits några en gång i tiden). För en gångs skull så skulle det gå att sparka för det snålas på grus på vägarna just nu. Husse hittade en juniorspark med krokiga medar och två stora… men trasiga så nu har han fått i uppdrag att försöka införskaffa en på ett eller annat sätt. Det skulle bli utmärkt motion för oss tycker matte. Låter lite spännande, få se hur det går…. Ha de’/Greta & Garbo

2 reaktioner på ”080115 Möten”

  1. Sparktips: har sett att det finns sparkar med nån röd plast på medarna, nuförtiden, plasten är bredare, vilket gör att sparken även funkar på skarsnö, bärytan blir större.
    Verkar toppenbra!
    God fortsättning förresten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 3 =