080117 Nu går det undan….

image187 Greta & Garbo berättar:

Husse fixade två begagnade sparkar och i gårkväll blev det premiärtur så nu går det undan minsann. Det var liiiite pyssel innan de var säkra på att vi höll oss på plats vid sidan. Vi vill ju bägge två hålla oss så nära husses & mattes ben som möjlig men nu var vi tvugna att ha lite avstånd för att vi inte skulle göra illa oss på medarna.

När vi fått in tekniken allihop (husse och matte oxå) så ökades farten och vi fick äntligen röra på benen lite. Det var jätteskönt! Matte hade lite problem att få in rätt hastighet för jag, Garbo, och Kråka har lite olika idealhastighet. När det går lagom fort för mej går det lite för fort för henne och när det går lagom för henne så går det lite för sakta för mej. Det fixar sig nog med lite träning som vi hoppas det blir mycket av framöver fast det ser egenligen inte så lovande ut. I dag är det tö och regn i luften, och igår var det tö med omväxlande regn/snöblandat regn/snö och det blev en massa blöt modd av alltihop. Hur som helst så fick husse & matte lite motion också (husse hade lite problem att sätta sig i går kväll). Märkligt…… vi var inte ens anfådda medans matte var svettig!? Motionera mera!/Gera & Garbo 

0 reaktioner på ”080117 Nu går det undan….”

  1. Läser på hemsidan om att du är duktig Marith! Strongt gjort att sluta röka!!! Heja, heja, heja – håller alla tummar jag kan för dig, vet att det går bara man vill.

    Tänk när våren kommer och du kan känna lukten av alla träd ute i skogen – DET är en upplevelse kan jag lova 🙂
    Lycka-till-kram från Pålgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − ett =