080123 Lite ditt o datt…

image187 Greta & Garbo berättar:

Matte har fått sig en ny spark. Den husse hade fått tag på var liiiiite för låg så matte fick lite ont i ryggen när vi var ute på våra turer. Den nya hade "röda plastmedar" som rekommenderades sitta kvar (som Lotten pratade om i kommentarerna). Veckokvällar får vi göra "sparkturer" så då får vi sträcka ut lite, skönt! I helgen fick vi träna stadga, passivitet (som alla dagar) och långa linjetag men i söndags var det rätt så kallt så det blev egentligen inte så mycket.

I gårkväll åt husse & matte stekt strömming, potatismos och rivna morötter. Våra absoluta favoriter är ju morötter och potatismos. Gissa om vi fick smaka…… En morot vardera fick vi medan de åt och sedan vankades potatismosen som blev över. Så här såg det ut:

image212

Greta, var så god!

image215

Mmmmmmmums!

image216

Garbo, nu är det din tur!

Har ni sett vad duktiga vi är att stå på bakbenen? Husse & matte gillar när vi gör konster och vi ställer gärna upp när vi får så god belöning. Hej svejs från Greta& Garbo

0 reaktioner på ”080123 Lite ditt o datt…”

  1. Jag har ännu inte hunnit testa den annat än på landsväg och där var det nog ingen större skillnad. Det som var så bra med sparken var att handtagen var höj- och sänkbar så man kan få precis rätt höjd, suveränt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + sjutton =